net/67/2423aa10-febf-4532-af62-28af2c38c398
Handla dekoration från House Doctor

Vill du komma i kontakt med oss? Ring +46 (0)8-515 145 00

Välkommen att kontakta oss för att utforska nya möjligheter just för dig!

Greenwich - Denby - RoyalDesign SKICKA SPONTANANSÖKAN!
se/calabash-taklampa-p3-guld
se/classic-knivset-5-delar

Erbjudanden

SalesOnly matchar de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. Vi lever och andas försäljning varje dag, året om.

Du kan alltså använda serveringsfatet för att rosta grönsaker i ugnen på dagen

Rekrytering av säljare och säljchefer

Har du behov av rekrytering inom sälj och säljledning? SalesOnly har Nordens största rekryteringsnätverk med ca. 40 000 säljare och säljchefer. Anlita oss idag!

net/67/35697e3f-a7e7-4c81-9912-e6c06adeae87

Konsulter inom försäljning

För dig som behöver interimsäljare, säljspecialister eller säljchef under en tidsbestämd period!

Seminarier & Workshops

Vi skräddarsyr seminarier och workshops för ditt företag!

Greenwich - Denby - RoyalDesign

SalesOnly Searchup

Upplever du som kund utmaningar i att attrahera rätt kandidater? Eller upplever du att du inte får tillräckligt relevanta ansökningar? Då ska du läsa vidare!

se/scalloped-edge-doftljus-mokara-ltd-50-tim
En dekorativ och lekfull träfågel i ekträ som är formgiven av Sigurjón Palssón 1 18 Kyosho - Ferrari 365 GTB4 - bilrefour Lm 72 vit röd blå

Lediga jobb

Vi söker både dig som är säljchef eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se aktuella tjänster just nu!

Referenser

Sedan starten har vi gjort 1750 rekryteringar till 500 nordiska företag och 80 av våra kunder återkommer. Här kan du läsa om några av våra matchningar!

se/jade-upplaggningsfat-v129182?selectedPartNo=55538
Voluspa Mokara kombinerar Mokara orkidé

FÅR NYTT JOBB VARJE ÅR.

se/grand-cru-serveringsfat-35x15-cm-vit

SAGT OM OSS

Vi är stolta över våra samarbeten med fantastiska kunder och över våra gedigna relationer med kandidater.
Kan dessutom tvättas i diskmaskin och tål mikrovågsugn

SalesOnly har lyckats identifiera och attrahera de bästa kandidaterna för vår verksamhet och våra behov. Detta gör att vi kan fortsätta växa framgångsrikt med fler nöjda medarbetare. SalesOnly är inte bara en leverantör utan en engagerad partner som lyckats överträffa våra förväntningar flera gånger.

Sabrina Mecan
Esri Sverige AB
Shorebird Medium - Normann Copenhagen @ RoyalDesign

Vi valde SalesOnly baserat på ett helhetsperspektiv. SalesOnly arbetar effektivt, är snabbfotade i sin kommunikation och de håller uppsatt tidplan. De arbetar med relevanta verktyg för att säkerställa kvalitet i sina uppdrag. I våra rekryteringar värdesätter vi ett högt engagemang, kontinuerlig feedback och uppdatering om hur rekryteringsprocessen går, vilket vi får av SalesOnly.

Per Lindh
Rettig Sverige

Att få tag på de vassaste och starkaste säljarna är oerhört viktigt för oss som företag och detta har SalesOnly verkligen levererat. De förstår oss som företag och våra behov samtidigt som de har god affärsförståelse och vet vad som krävs i dagens affärsklimat. Under 2017 har SalesOnly hjälpt oss med över 20 rekryteringar och vi kunde inte vara nöjdare. Rekryteringsprocesserna har varit både snabba och smidiga och kandidaterna har varit precis rätt för oss. SalesOnly är grymma helt enkelt!

Niclas Gustafsson
Stanley Security

SalesOnly har varit mycket professionella och omhändertagande i processen med Tarkett. De är genuint intresserade, proffsiga, tillgängliga och lätta att ha att göra med. En fullträff helt enkelt!

Christina Sundelin
Tarkett
Finns i storlekarna; 21

Med empati, förståelse och kunskap om säljbranschen tar SalesOnly hand om kandidater på ett otroligt professionellt och förtroendeingivande sett. De vet vad som krävs för att lyckas i en roll som säljare, detta baserat på egna erfarenheter av framgångsrik försäljning.

Magnus Falck
Ambassadör
Detta set med tekopp och fat utgör en del av Villeroy & Bochs fina samling

Jag upplever stöttning och kontinuerlig uppföljning gentemot mig som sökande under hela processen. Det har känts tryggt att söka nytt jobb via SalesOnly, just av den enkla anledning att det är av största vikt att ha kontakt med ett seriöst företag som ser möjligheterna till utveckling i sitt nästa steg i karriären.

Rebecca Lipschutz
Rekryterad via SalesOnly

SENASTE NYTT

Vi försöker att hålla oss uppdaterade kring de senaste nyheterna och trenderna inom försäljning.
Den här frukosttallriken tillhör serien Lave från Villeroy & Boch