net/67/aa37be9b-5e61-4c3c-969e-ee0c203c1064

Nya artiklar

Det vackra halsbandet är värdigt en gudinna och är också inspirerat av gudinnan Frigg

RC Bil OBM-1631HARD 4-Link R Axle w Internals for SCX-10& Egen 1.9 Crawlers

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Sky Marks SKR951 - 1 200 KLM BOEING 777-300ER MED GEAR ny LEVER

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Renwal hård plast B-29 Super Fortress planmodellll Toy Airplan Lot of 2

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Oavsett om du köper en eller flera produkter piffar de enkelt upp barnets rum!

All makt åt Boris

Vattenkokare Modell EEWA7830 Expressionist

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

TH-05A Thracian Peltast, fjärde århundradet BC.Forntida Grekland John Jenkins

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Inspirerad av Geno Super Mario Rpg Legend of the Seven Stars skapad att Besteälla

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Slice of Life Grytunderlägg

Northstjärna ZULU eller MATABELE x 14 paket

Odins hustru och härskarinna över Asgård

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Svea Matta Lilac Metallic/Pale Rose Jag har aldrig Combo Pack 3 Original Game Expansion Pack Ett och Egen Sh...

Skrivandet och jag

Dino+ Matbord - Zweed @ RoyalDesign

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

Vintage Cast Iron Tractor med vändhjul rött och silver

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

net/67/aa37be9b-5e61-4c3c-969e-ee0c203c1064

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.