Tillverkad av böjlimmad bok och klädd med linnegjord

Nya artiklar

Skål i benporslin med minimalistisk design från Aida

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Spektrum A6020 Digital Aircraft Servo-Torque

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Krigsspel förstör landskapet som är dukat för frosthgrave warhammer Mortheim Lotr Malifaux

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Veritas Starkspritsglas 2-pack 15cl - Riedel @ RoyalDesign

All makt åt Boris

Prydnadskudden Block är en del av den exklusiva kollektionen Boudoir

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

stjärna WARS POTF 2 Ponda Baba 5 Back grå Beard Kenner Takara MOC 1997 UKG 85%

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

TROMBECKER plastkit\ D31 MkonstIN KINA KLIPER

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Härlig badrumsmatta från Himla som ger en skön känsla för fötterna

Marvel Legends Face-Off Arch-Enemies Wolverine mot Sabretooth 2 Pack Toywbiz -ny-

Fibra Fibertäcke 220x220cm 750gr - Mille Notti @ RoyalDesign

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Nära kokpunkten i Iran och USA:s kalla krig

Den utdragna konflikten mellan USA och Iran är nära kokpunkten. Gabriel Lindgren skriver i denna artikel om historien och politiken bakom det spända läget i Mellanöstern.

män AV 75 e KOMPLETTE Action Figures SET FÖLJ PRIS TILL SEL

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Tillverkad av böjlimmad bok och klädd med linnegjord

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.