net/67/7d1949bd-b1a8-4e73-bdf7-b69061af9b1e

Nya artiklar

net/67/28f427a6-44be-4214-8c58-979ca4d56633

1 18 bilkonst BIANTE FORD XB FALCON GT - ALLAN MOFFAT - 1977 ATCC CHAMPION

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Ra Board Game.Inkluderad sjöfkonst

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Ferrari 340 Amerika Berlinetta Vignole -1952 A Amaranto - Limit.15 Pezzi

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

se/sculpture-longdrinkglas-4-pack

All makt åt Boris

Kids Concept och Kay Bojesen

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Modell Bilskala 1 43 Kess Modell Alfa Romeo 1900 Css Ghia Coupe Modeling

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Nuov Fantali Anteriori LED DRL Look per SKODA OCTAVIA 1 I Dayljus Cromo SV LPS

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Varm Soppa och Rengöring

Bmw 3.0 Csl Coupe M Power Homage R 2018 NOREV 1 18 804324782 Modell

Nougatfärgad matta i plast från Pappelina

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

MARKLIN MFX DIGITAL HO GAUGE 37921 DB KLASS 41 091 2-8-2 STEAM LOCO DCC SUND

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

net/67/7d1949bd-b1a8-4e73-bdf7-b69061af9b1e

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.