En skrivbordslampa kan därför vara uppiggande för trötta ögon

Nya artiklar

smutsavvisande och mögelresistent

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Thomas & Vänner Plajärnväg English Plus OT-01 02 03 Thomas Talking Triple Set

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Spel Workshop Warhammer Chaos Champions of Nurgle x10 Metal Heralds Army OOP

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Gardin med Band & Knappar

All makt åt Boris

se har ett brett utbud av skrivbordslampor från några av världens främsta formgivare

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Tekno 71444 Scania R- serie Nästa Gen. Highline Vendelbo Swedish Drawlar

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

2002 Ford ljusning 3rd Breakljus

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

net/67/58f8a5c2-57f4-46ac-9815-5cf7b496c3ce

AutoArt 1 18 Scale - Dodge Viper GTS-R Zaksspeed Team 19993535;53 89921

Nackkudde säljs separat

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Stilrent soffbord med nordisk design från danska Bloomingville Kings Models 1 43 1950 Ferrari 166 Froilan Gonzalez 2 Palma GP

Skrivandet och jag

antingen sittandes eller ståendes vid ett skrivbord

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

Kom ihåg Förlaga 1962 Ferrari 250 GTO\35;8 Angola Grand Prix David Piper

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

En skrivbordslampa kan därför vara uppiggande för trötta ögon

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.