Borgholm Slottsruin Bricka 38cm - Sverigemotiv @ RoyalDesign

Nya artiklar

Taccia LED Bordslampa - Flos @ RoyalDesign

TEKNO 54421 SCANIA 3-SERIE VAN Iterson, EVELIEN EN DIANT

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

MASERATI MC12\35;15 GT FIA MONZA 2005 BERTOLINI WENDLINGER röd BULL BBR BG286 1 43

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Franska Dinky 512 Leskokkonst Midjet Kkonst.Blå röd.Nära-Mint Boxed.1960-talet

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Organisera dina favoritbilder eller skapa en minnesbok med detta fotoalbum

All makt åt Boris

Pro Mini Digital Fritös 4 L - OBH Nordica @ RoyalDesign

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Hot Wklackar rödline Noodle Head

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Power Rangers 20 e årsjubileum Monopol ny in låda, fabrikat förseglat M NM

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Rengörs med fuktig trasa

Mercedes G63 XXXL AMG W463 2016 GON 65533;;; svkonst 1-43 DiP 246304 RARE

se/taccia-led-bordslampa?selectedPartNo=171288

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

men den går även bra att använda för stekning 118 minibil Alfa Romeo 8C 2300 SPIDER

Skrivandet och jag

net/67/4171cabd-7aad-47c9-8e3b-b0589f4e2697

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

Minichamps 11786005 ­WILLIAMS HONDA FW11 Mansell 1986 1 18

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Borgholm Slottsruin Bricka 38cm - Sverigemotiv @ RoyalDesign

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.