Creme - Scandinavian Design Factory @ RoyalDesign

Nya artiklar

net/67/f599981c-4134-43d0-8e4b-240dedcc1505

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Micro Ace N-lastprofil C59-127 tung oljemaskin A9606 modelll tåglokomotiv

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

MR-modeLLER 1 18 FERRARI 488 PISTA SPIDER 2018 ROSO CORSA - röd FE026B

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

vilket ger ett varmt och behagligt sken

All makt åt Boris

se/vaggdekoration-30x50cm-elfenben

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

LAMBORGHINI GALLARDO superLeggera 2007 1 43 verkar smkonst LS283A.

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

nyA baklyktor Porsche Boxter 987 Cayman 2005-2008 röd LED Dynamic Turn Signal

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Oavsett om du letar efter en matta att ha i ditt sovrum

(D vare sig 146)1 100 YMAS-130B GREER(plastmodelll)

Den här vackra muggen har nummer 96 i ordningen av Arabias Muminmuggar

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

3-Biltåg Kato 10 1452 381 Series Reloxely Normal Organisation Från 7-Bil

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Creme - Scandinavian Design Factory @ RoyalDesign

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.