och den har blivit en symbol för lek och kreativitet

Nya artiklar

Olga - Gense - RoyalDesign

NRFB MOON DREAMERS VILLAIN EVIL SCOWLENE GlågLEN I DEN mörka nyA

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

NZG9113 01 ­Camion avec kus auxiliaire MERCEDES Unimog U 502 THW-

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Cast Iron Horse Drawn Fire Wagon med Driver Antique Lik is T

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

då böckerna här kommer i alldeles lagom höjd för små barn

All makt åt Boris

Perfekt present till barnet eller djurälskaren!

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

CAT Larva 740B EJ Ledad lastbil med operatör

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Den är fin att ha i sovrummet till förvaring av dina väskor och fina halsband

Initial text D 1 64 Minibil

Olga Tårtspade m rostfritt blad

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Julstrumpa (L) - Linne/Blå Överraskande pris Hobbybybyg XERUN SCT PRO 120A blå Sensoröd Brushless ESC för

Skrivandet och jag

net/67/c8073413-3b1b-4c9c-8cae-f98c5b3bf88c

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

Majorette Playstat Creatix Lamborghini Race 5-bilar 1 64 OFFICIELL LICEND

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

och den har blivit en symbol för lek och kreativitet

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.