Svart gaffel i rostfritt stål med elegant design från Nicolas Vahé

Nya artiklar

se/bilder/artiklar/zoom/070-492-00_1

Shadow Block Mini-pappersruta Dusyma Schatten-Bauspiel Från japanskt brädspel

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

A009188 Gloster Meteor FR9 48 Airfix (Combo-Pack)

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Citadel   Warhammer   BME3 1987 Balrog   Khazad product product   CDum   LOTR   AAA   Sällsynta OOP

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

/serier/skagerak-norr

All makt åt Boris

net/67/d323c3eb-6a09-42c9-a2a4-35117efd536d

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Sun Star 1 18 Scale 4228 - Audi Quattro A2 - 1000 Lakes Rally 1983

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Honda dealer särskild order inte till försäljning fjärde generationen CR-V svkonsta pärlor

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Insignia Blue - Broste Copenhagen @ RoyalDesign

Grendizer Giga Vinyl Figur Grendizer Giga 40 cm Skadad paketeringa High

se/perfect-serve-latte-macchiato-4-pack-klar

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Våra öppettider är 10 CHRIS MILLER AEC ERGOMATISK konstIKLAD SCAMELL HÖGSWAYMANN CRAN

Skrivandet och jag

Den är tillverkad i rostfritt stål med en PVD-beläggning

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

nyA VITRIX MINIATURER FRANSKA NAPOLEONISKA konstILLEY 1804-1812 XI SYSTEM VX0019

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Svart gaffel i rostfritt stål med elegant design från Nicolas Vahé

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.