Taika Servett 33x33 cm

Nya artiklar

Skrivbordsunderlägg 37x50cm

Ig1169 tändningsmodelll 1 43 PANDEM leksakOTA 86 V3 svkonsta 120pcs

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

HPI MCLAREN F1 GTR\35;42 1997 LM FINA 1 18

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Det sjunde bordspelet på kontinenten Vad som går upp måste komma ner expanderar, tärningar etc.

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

se/bilder/artiklar/zoom/HY-B2510-3_1

All makt åt Boris

Devon Handduk 50x70 cm

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

12 röd Line Hot Wklackar With 12 bil bilrying Case One Hot Wheel Pin

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

se/bamix-swissline-superbox-stavmixer-200w-svart

NHARA 1 24 JOHN FORCE 2013 CASTROL GTX Färg CHROME MUSTANG 1 162\ 78;

Bordstablett 35x48 cm

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

/mobler/forvaring-och-hyllor/garderober-och-kladhangare Mörk själ är brädspelet Kickstkonster med alla Stretch Goves.

Skrivandet och jag

Taika Oval Tallrik 41 cm

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

CASIO KG-100 CHAMPION UNERBY Electronic Game 1984 Handhållen LCD med ruta

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Taika Servett 33x33 cm

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.