Pappelina – handgjorda mattor med hållbarhet i fokus

Nya artiklar

net/67/95b4128b-0f7d-4e92-8bd3-8f05fa2659a8

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Auto Art 1 18 Minibil Lamborghini Aventador S Pearl grön

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

RARE- linssman, uppblåsbar Bop-väska

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Bordet är formgjutet i ett enda stycke vilket säkerställer dess stabilitet och tålighet

All makt åt Boris

Eftersom PVC är ett mycket tåligt och hållbart material kan mattan användas under lång tid

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

AVP titan_; X- filen - The Truth is There Collection- Inkluderad 20 Figur

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

D&D 1 a Ed Aid (-AC5 spelaer character records sheets (ULTRA RARE) och complete )

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

se/staub-fondueset-svart?selectedPartNo=179450

Celestine, det levande helgonet av systrar i strid målad actionWarhammer 40K

Lego Mini Box 4 - Room Copenhagen @ RoyalDesign

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Nära kokpunkten i Iran och USA:s kalla krig

Den utdragna konflikten mellan USA och Iran är nära kokpunkten. Gabriel Lindgren skriver i denna artikel om historien och politiken bakom det spända läget i Mellanöstern.

Dinky 100 Lady Penelope FAB 1,Excellent Condition in Good 1st Emission Original Box

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Pappelina – handgjorda mattor med hållbarhet i fokus

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.