Vacker design i glas som ger ett varmt och hemtrevligt sken

Nya artiklar

Perfekt att använda till vardags för en fantastisk look

Sällsynta 5 Kubrick 100% Ponky ungar 21 S1 Shelf Chu Ota Pikari Binzo Medicom Toy

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Mini Western Special Tin Series Masudaya Reproduction Model Antique Vintage F S

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Star Wars årgång KENNER 1977 Dkonsth Vander DT ljusSABER MUSHROOM TIP PT REPRO

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

se/classic-warwick-herrklocka-40mm-silver

All makt åt Boris

se/oss-kvinnor-emellan-tallrik-26-cm-alskarinnan

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

ABC BRIANZA KIT BRK43335 ALFA ROMEO 6C 2500 SS CH.915695 DE MOLA 1948

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

15X15 Deluxe träen Chess Board and Backgammon Venedig Table W Peace Storage

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

se/kay-bojesen-flodhast-ek

Bey Blade begraver Gud B-96 Strike Infinite Spin Balkiri Stadium Toy Set Dru sgo

Runt hänge som är dekorerat med kristaller

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Ryska 9P113 Tel med 9M21 Rocket of 9K52 LUNA-M kort Range Art.Rocket Sys

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Vacker design i glas som ger ett varmt och hemtrevligt sken

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.