Det här är en ultimat elegant soffa för det elegant inredda hemmet

Nya artiklar

net/67/9d57c5d4-4491-4172-a268-edc56ed52b24

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Cyosho Auto Scale Collection Nissan GT- R NismoName

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Idealiskt pangbrud 65533;65533; Bubble Express Drag Toy Train w  Box

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Tallriken är tillverkad av benporslin och kan användas både i mikrovågsugnen och i diskmaskinen

All makt åt Boris

Toppu passar lika bra på bordet som i fönstret

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Chevrolet Corvette 1 Scale Minibil Edition Series Collection Special

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

DEN nyA BOLT-ÅTGÄRDEN BRITTISKA PARATROOPSEKTORN låda SET FIGURE WGB-BA-03

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

se/bilder/artiklar/zoom/sm-1070-lightgrey_1

TAMIYA Calsonic Impul Gt-R R35 Plastic Model Kit- 74-T24312

Ø24cm - Demeyere @ RoyalDesign

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

PLASTIC PLATOON, Arch& Reciless gevär & 5 gummiplastsoldater 1 32

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Det här är en ultimat elegant soffa för det elegant inredda hemmet

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.